Росія знайшла ще одного "диверсанта з ГУР": З'явилася інформація про затриманого в Криму українця

Зараз затриманий Андрій Захтей проживає в Євпаторії.

Андрій Захтей. Фото: strana.ua.

Ще одним затриманим ФСБ так званим "диверсантом з ГУР" виявився уродженець Львівської області, житель Євпаторії, який працював в будівельній сфері. Про це повідомляє Кримська правозахисна група в Facebook, пишуть Патріоти України.

"41-річний Андрій Романович Захтій родом з міста Борислав Львівської області, де на нього в 2006 році було зареєстровано приватне підприємство "Євро-пластстрой"", - йдеться в повідомленні.

На його Facebook-сторінці вказано, що зараз він живе в Євпаторії. Судячи з усього, останнім часом він не знаходив роботу в Криму - його резюме розміщено на сайтах з пошуку будівельних робіт в Москві і Підмосков'ї.

Судячи з опублікованих фотографій, а також зазначених під ними геотегів, Захтій останнім часом дійсно був на заробітках в Росії і проживав в Одинцово.

У соціальній мережі Вконтакте на своїй сторінці Захтій вказав, що займається "допомогою в оформленні російського громадянства для жителів ближнього зарубіжжя і країн колишнього СРСР".

Патріоти України раніше повідомляли, що інформацією про Захтія володіє сайт "Миротворець".

Також повідомляється, що у Захтія є дружина і маленька дитина.

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що українська розвідка підготовлювала терористичні акти в окупованому Криму. Президент України Петро Порошенко назвав безглуздими і цинічними звинувачення Росії на адресу України. За твердженням ФСБ РФ, "одним із організаторів відвернених терактів є Панов Євгеній Олександрович, співробітник ГУР МО України. Потім назвали ім'я ще одного затриманого - Андрія Захтія.

"Циркон", "Онікс", "Калібр" та Х-69: Які запаси ракет є у Росії та що відомо про динаміку їхнього виробництва

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:56

У Росії в запасі є десятки гіперзвукових "Цирконів" та керованих Х-69, а також сотні крилатих "Оніксів" і "Калібрів". Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, скільки орієнтовно ракет залишилось у країни-агресорки. Про це йд...