Росіяни знов відзначилися? В Алеппо скинули бомбу на лікарню, кількість жертв зростає

Кількість жертв остаточно невідома, адже багато людей знаходиться у критичному стані.

Кількість загиблих цивільних осіб в Сирії зростає. Фото: russiakills.comЩонайменше п'ятнадцять людей загинули внаслідок серії авіаударів по сирійському Алеппо, повідомляють Патріоти України з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

За даними правозахисників, один зі снарядів влучив у тимчасову лікарню в районі Аш-Шаар, який контролюється антиурядовими силами. Кількість жертв зростатиме, адже багато людей у критичному стані.

Хто саме завдав авіаударів, поки що невідомо. Відомо, що армія сирійського президента Башара Асада за допомоги російських військ останніми тижнями намагається відновити контроль над цим населеним пунктом. Так, 5 червня повітряно-космічні сили Росії та війська режиму Башара Асада атакували підконтрольні сирійській опозиції райони Алеппо, скинувши на них вакуумні та "бочкові" бомби. Внаслідок цієї атаки загинуло щонайменше 18 цивільних осіб.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...