Росіє, приготуйся! Банки Північної Кореї відключили від SWIFT

При цьому в SWIFT не вказали точно, коли саме відключили банки і скількох банків це торкнулося.

Ілюстрація: theformat.com.uaМіжнародна банківська система SWIFT припинила надавати фінансові послуги банкам Північної Кореї, які потрапили до списку санкцій ООН, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що такі заходи були прийняті SWIFT, головний офіс якої розташований в Бельгії, після того, як бельгійська влада відкликала дозвіл на роботу з цими установами.

Також в SWIFT повідомили, що відключення банків КНДР було зроблено у відповідь на "поточну міжнародну" ситуацію і обговорення в Раді Безпеки ООН.

Такі дії SWIFT послідували після оприлюдненої 27 лютого доповіді, в якій говорилося, що міжнародна система банківських розрахунків продовжувала надавати послуги семи північнокорейським банкам, три з яких були в "чорному списку".

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...