Російська агентура мала підірвати стратегічний нафтопровід: ​СБУ накрила "чекістське" підпілля в Одесі

Один з агентів перелякався, і здав всіх з "потрохами"

У п’ятницю, 18 січня, Служба безпеки України викрила в Одесі пособника агентурної мережі антиукраїнського центру, підконтрольного адміністрації президента РФ та російським спецслужбам, якому було доручено організувати теракт на нафтопроводі Одеса – Броди, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр СБУ.

Як зазначається, спочатку одесит виконував прості доручення від російських спецслужб – за гроші забезпечував роботу антиукраїнських спільнот у соцмережах. Коли йому наказали здійснити теракт на нафтопроводі, відмовився і зв’язався з українськими правоохоронцями.

Чоловік зізнався, що систематично їздив до тимчасово окупованого Криму та невизнаної Придністровської Молдавської республіки, де зустрічався з братом, колишнім активістом “Куликова поля” та дійсним координатором проросійського “підпілля” Одеської області, оголошеним у розшук. Наразі українець активно співпрацює з українськими правоохоронцями та надає свідчення щодо протиправної діяльності учасників центру.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...