Російська Дума заборонила грошові перекази в Україну

Держдума прийняла в третьому читанні закон, який обмежує грошові перекази з РФ в Україну за допомогою іноземних платіжних систем.

Держдума заборонила перекази в Україну. Фото: РИА Новости.

Державна Дума Росії заборонила грошові перекази в Україну за допомогою іноземних платіжних систем. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як повідомляється, законопроект прийнятий в третьому читанні та направлений на усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем Україною.

Нагадаємо, у лютому цього року Держдума РФ 360 голосами підтримала в першому читанні законопроект № 21966-7 "Про внесення змін у Федеральний закон "Про національну платіжну системи" у частині вдосконалення механізму регулювання транскордонних переказів грошових коштів без відкриття банківського рахунку".

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...