Російський слід обов'язково призведе до імпічменту Трампа, - конгресмен Уотерс

Максін Уотерс розкритикувала республіканців, які намагаються зберегти обличчя свого висуванця і приховати зв'язки Трампа з Росією.

Д.Трамп і В.Путін. Фото: 24 канал.

Член конгресу США Максін Уотерс заявила, що в ході розслідування «російського кейса буде неминуче виявлена така інформація про Дональда Трампа, яка обов'язково призведе до його імпічменту", пишуть Патріоти України з посиланням на The Hill.

Уотерс також розкритикувала соратників Трампа по республіканській партії в зв'язку з тим, що вони ще намагаються «захищати» президента.

«Я вважаю, що з'являється все більше свідчень, які вказують на те, що (спеціальний прокурор Роберт Мюллер) отримає інформацію, яка приведе до імпічменту, - цитує Уотерс видання. - Я в це вірю. А вони (республіканці) можуть скільки завгодно в своїх думках відкладати цей момент...".

"Дивно, що в Конгресі є люди, які захищають цього президента. Я вражена, - заявила вона. - А тепер у них перед обличчям виявляються все більш надійні свідчення того, що у цього президента (з Росією) були зв'язки, що він був з нею в змові, що він перешкоджав слідству, - а вони готові його захищати. Може вони бояться його, налякані чи, може, у них кишка тонка виступити проти - я не знаю. Якщо вони навіть не можуть визнати, що щось не так, у них немає хоробрості", - додала Уотерс.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...