Москву накриють "чорні лебеді": Рабінович розповів, що розвалить Росію

Коли режим Володимира Путіна впаде, Російська Федерація розвалиться.

Ілюстрація: kramola.info

Свого часу істотне зниження світової ціни на нафту не стало головною причиною розвалу Радянського Союзу; не стане воно і головною причиною можливого розвалу Російської Федерації, заявив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Союз розвалився через дуже велику кількість причин і настільки ж велику кількість подій", - сказав він. Відповідаючи на запитання, чи може низька ціна на нафту на світовому ринку розвалити Російську Федерацію так само, як свого часу це розвалило Радянський Союз, він зауважив: "Радянський Союз розвалився не тільки через ціни на нафту. Колись в історії Союзу були часи, коли він практично не спирався на ринок нафти".

У той же час фінансист заявив: "Такі режими, як Радянський Союз, такі режими, як путінська Росія самі по собі є генераторами "чорних лебедів" - для них існує звичайний, природний, нормальний фон "чорних лебедів", але крім цього, ці режими є і їхніми генераторами". Таким чином, "коли критична маса цих "чорних лебедів" накриє Росію, і путінський режим впаде, і, швидше за все, країна розвалиться", - спрогнозував Рабинович.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...