Розчарований блокуванням діяльності: В уряді гучна відставка, – ЗМІ

Очільник Фонду держмайна Ігор Білоус готовий піти зі своєї посади вже наступного тижня.

Ігор Білоус. Фото:rian.com.ua

Глава Фонду державного майна Ігор Білоус збирається у відставку на початку наступного тижня. Про це розповіло джерело в Адміністрації президента, повідомляють Патріоти України з посиланням на Вusinessua.

Інформацію також підтвердило джерело у Фонді. "Він вже давно цього хотів, але зараз це вже точно. Можливо це станеться в найближчі дні або в цьому місяці", – заявило одно з джерел.

Білоус колишній інвестиційний банкір, який працював в інвестиційній компанії SARSCapital, інвестиційному банку UBS, а також був головою інвестиційно-банківського управління інвесткомпанії "Ренесанс Капітал" в Україні та країнах Центрально-Східної Європи і співдиректором київського регіонального офісу.

Після Революції Гідності Білоус був призначений главою Державної фіскальної служби, де пропрацював з 1 березня 2014 року до 24 лютого 2015 року.

З 19 травня 2015 року Білоус є главою Фонду державного майна.

Фонд держмайна неодноразово анонсував приватизацію Одеського припортового заводу і ряду великих обленерго, однак їх приватизація так і не відбулася.

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...