"Роздобрів на крадених харчах": В мережі висміяли вгодованого ватажка "ДНР" (фото)

"Для чогось відгодовують скотиняку", - пишуть користувачі соцмережі.

Ватажок "ДНР" Д.Пушилін. Фото: Твіттер.

Свіжі фотографії одного з ватажків так званої "ДНР" Дениса Пушиліна потішили соціальні мережі. Фото Пушиліна опублікував український лікар Олександр Чернов у своєму акаунті Twitter, повідомляють Патріоти України.

"День поліції. Пушилін перевершив себе: реально лопається і в пом'ятих штанях. А який стрункий в 2014 був", - пише Чернов.

До даного твіту український медик прикріпив дві фотографії, на яких зображений Пушилін. Перший знімок був зроблений на вчорашньому торжестві в честь так званого Дня поліції в "ДНР", а інший - на 2 роки раніше.

"Зовсім не береже себе. Все про народ думає...", "Роздобрів на краденому", " Для чогось відгодовують "скотиняку", - пишуть люди в коментарях до цього запису.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...