Розійшлась не на жарт: Ужгородським патрульним ледве вдалося вгамувати п'яну лікарку-гінеколога (відео)

Інцидент трапився у ніч на суботу, 3 вересня, в Ужгороді.

СкріншотО 2-й ночі екіпаж ужгородських патрульних отримав виклик про конфліктну ситуацію на вулиці Капушанській, неподалік одного з місцевих закладів відпочинку, повідомляють Патріоти України.

Під'їжджаючи до місця виклику посеред вулиці на проїзній частині полісмени помітили жінку з явними ознаками нетверезого стану,- поліцейським вона представилася акушером-гінекогом пологового відділення місцевої лікарні.

Патрульні одразу повідомили, що ходити проїзною частиною є небезпечно та попросили жінку пройти до тротуару, на що у відповідь отримали шквал нецензурної лексики. На неодноразові прохання заспокоїтися та піти з проїзної частини жінка не реагувала та почала чіплятись за форменний одяг і погрожувати патрульним звільненням, зважауючи на свої великі зв'язки.

Хвилиною пізніше з'явився знайомий жінки, який також почав чіплятися за форменний одяг патрульних, а згодом хотів вдарити поліцейських, тож їм довелося доставити обох до відділку поліції для складання відповідних адмінматеріалів, інформують патрульні міста.

ПОЛІЦІЯ УЖГОРОД БІЙКА

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: