​Розходимось по різних всесвітах: Українська влада має припинити будь-які комунікації з країною-агресором, - Бутусов

Затягуючи дивні, «гібридні» стосунки з державою агресором, ми ллємо «воду на млин» кровожерної імперії

"В інтересах України та українського народу - розірвати всі залежності, які раніше дісталися нам у спадок від Радянського Союзу. Відносини між державами мають бути професійними і прагматичними", - заявив Юрій Бутусов в інтерв'ю "Радіо Свобода", зазначають Патріоти України.

Якщо в нас є самостійна держава, яка зазнала агресії, захищає себе, то, безумовно, потрібно розривати всі контакти, розривати дипломатичні відносини.

Чим більше цих розривів відбудеться, тим швидше прийде мирне вирішення, тому що поки залежності зберігаються, зберігається розуміння в Кремлі, що з Україною можна гібридно воювати та водночас зберігати контакти", - сказав Бутусов.

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...

У Франції призначили суд над "подружкою Путіна"

четвер, 28 березень 2024, 9:33

Колишнього кандидата від партії "Національне об'єднання" на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен та її родичів звинувачують у розкраданні кількох мільйонів євро із фондів Євросоюзу. Про це у середу, 27 березня, нагадує Le Parisien. "Ле Пен пос...