"Розплата неминуча": Командувач ООС зробив гучну заяву про війну на Донбасі

Наєв, озвучив жорстку позицію, щодо надання відсічі ворогу в зоні проведення ООС.

Зі зміною на Донбасі військової операції змінився принцип ведення бойових дії - якщо раніше під час перемир'я забороняли українським військовим давати "відповідь", то тепер вони самі вирішують - стріляти у ворога чи ні. Про це розповів командувач Операцією об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв. Він пригрозив бойовикам, що відтепер вони отримуватимуть адекватну відповідь на обстріли позицій ВСУ, повідомляють Патріоти України.

"Ми перестали миритися з безкарними обстрілами окупаційними військами наших позицій. Рішення про відкриття вогню приймає особисто кожен військовослужбовець, якщо йому загрожує небезпека. За ці два місяці ворог вже переконався в цьому. Окупанти та їхні поплічники знають, що за кожний злочин вони отримають адекватну відповідь . Український солдат не мішень у тирі, для окупантів розплата за пролиту кров наших воїнів буде неминучою - зараз і в майбутньому. Ворог повинен про це завжди пам'ятати ".

Також, командувач Операцією об'єднаних сил, генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про підсумки трьох місяців операції Об'єднаних сил. На зустрічі у командувача були представники СБУ, Нацполіціі, Нацгвардії і Прикордонної служби. У свою чергу офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" повідомив, що за місяць ВСУ підстрелили сотню бойовиків. Він зазначив, що противник і сам полегшує роботу української армії - на окупованих територіях процвітає суїцид і самостріли.


Опублікував: Тетяна Ісічук

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...