Розв’язка наближається: Незважаючи на всі зусилля Мадуро та його російських союзників, генералітет Венесуели почав переходити на бік ставленика США

Більшість війскових ненавидять те, що зробив з Боліваріанською Республікою скинутий президент. Та і зарплатню туалетним папіром (у буквальному сенсі) отримувати не хочуть.

Генерал Військово-повітряних сил Венесуели Франсиско Естебан Янес Родрігес визнав проголошеного, згідно конституції країни, тимчасового президента Хуана Гуайдо легітимним главою держави. Про це військовий заявив в своєму відеозверненні, опублікованому в Twitter, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні з гордістю патріота і демократа я повідомляю, що визнаю депутата Хуана Гуаідо виконуючим обов'язки президента Боліваріанської Республіки Венесуела і відповідно до цього оголошую про готовність виконувати його накази», - заявив Родрігес.

Генерал зазначив, що 90% складу ВПС Венесуели виступають проти диктатора Ніколаса Мадуро і готові підтримати і. о. президента Гуайдо.

Як повідомлялося раніше, США. Канада та Європарламент визнали лідера опозиції і спікера парламенту країни Хуана Гуайдо тимчасовим президентом країни.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...