Розвиток по-скрепному: У окупованому Криму на місці університету будують базу силовиків Путіна (фото)

Навряд чи ватники, які голосували на референдумі, мріяли, щоб їхній півострів перетворився на суцільну військову базу, де самі вони, по суті, зайві свідки.

Будівництво військової бази в Криму. Фото: Керчь.ФМ.

Російські окупанти зайнялися будівництвом бази військ Росгвардіі в Керчі на території, де раніше розташовувався Херсонський університет. Спочатку загарбники півострова заявляли про те, що залишать будівлю університету, однак потім вирішили її повністю знести, передають Патріоти України із посиланням на місцеве видання Керч.ФМ.

Тепер же окупанти зайнялися зведенням другого поверху нової будівлі під базу. Будівництво вже обгородили високим парканом, хоча ще рік назад частину університету відремонтували.



"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...