"Рука Порошенка": Тимошенко заявила, що її у Чернівцях атакували "бритоголовими тітушками" з СБУ

Все це відбувалось, у той час як лідерка "Батьківщини" розповідала буковинцям як вона рятуватиме Україну від "злочинної влади".

На прес-конференції у Чернівцях Юлія Тимошенко заявила, що СБУ атакувала її команду, повідомляють Патріоти України з посиланням на Буковинську правду. При цьому лідерка ВО "Батьківщина" наполягає, що пікет був із провокаціями, організувала його у Чернівцях СБУ, і все це - за вказівкою Петра Порошенка. Схильована політик проголочила, що "слава Партії регіонів не дає спокою Петру Порошенку".

Нардеп заявила, що за вказівкою президента держави сьогодні в Чернівцях "справжні бритоголові тітушки" з СБУ влаштували пікет під приміщенням медіа-центру Belle Vue, в якому відбувалася її прес-конференція. Тимошенко вважає, що СБУ "замість того, щоб захищати Україну на сході, влаштувала такі провокації".

Варто нагадати, що раніше Юлія Володимирівна оскандалилася з "безпілотниками СБУ", котрі її переслідували на мітингу прихільників. Скандал виник тоді, коли в Мережі повідомили, кому насправді належала та техніка.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...