Руки зв'язані кабелем, на грудях - пластина. Стратили, як німці радянських партизан": У "ЛНР" знайшли тіло людини зі слідами страшних тортур

Ілюстрація: blacksea.tv

На Луганщині поблизу річки Сіверський Донець в районі старого пляжу окупованого села Жовте знайшли труп чоловіка із явними ознаками страшних катувань. Про це пишуть у пабліку "Свердловск - ты должен это знать", повідомляють Патріоти України.

Повідомляється, що загиблим виявився Дегтяр Петро, 1970 р.н., житель с. Лобачеве.

"Руки і ноги загиблого були зв'язані кабелем, на грудях прикріплена металева пластина. Що було на пластині не відомо. Очевидним є показовий характер страти", - йдеться у повідомленні.

У пабліку зазначають, що очевидним є те, що це справа рук "ЛНРівських" бойовиків, які займають там позиції.

"Немає даних про те, чи був Дегтяр в складі "ЛНР", але характер вбивства і те, як воно обставлене, може говорити про те, що загиблий або був "своїм" і був убитий за тяжкі гріхи перед кагалом, для науки іншим, або місцевого жителя запідозрили в шпигунстві на користь України і стратили, як німці стратили радянських партизан", - зазначають у дописі.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...