''Русские - ф*шисты?'': Захарова влаштувала істерику через слова Макрона про пропагандистів Путіна

Офіційного представника МЗС РФ Марію Захарову обурили слова президента Франції Еммануеля Макрона про те, що прокремлівські ЗМІ через соціальні мережі маніпулюють французькими ЗМІ і втручаються у внутрішньополітичну кризу в країні. Своїм обуренням вона поділилась на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Найбільше скандальну росіянку обурило твердження французького лідера про те, що ініціаторами таких провокацій є фашисти, ультраліві радикали і росіяни. Вона спробувала заступитися за пропагандистські ресурси RussiaToday і Sputnik, які Макрон звинуватив в скупці акаунтів в соцмережах і просуванні в маси фейкових новин про протести "жовтих жилетів"

"Президент Макрон – головний у Франції виробник фейкових новин, а вся його активність на ниві боротьби з цим злом – бутафорія. На жаль, він забув додати, що, як він їх назвав, "придурки в жовтих жилетах" з'являються в ефірі тих же RT і Sputnik більше, ніж розумники з французького уряду, тому що саме Єлисейський палац мавпує і забороняє своїм підлеглим спілкуватися з цими ЗМІ. Він, напевно, забув, що сам не пускає російських журналістів на свої прес-конференції. А постановка в один ряд фашистів і росіян – це або рідкісна підлість, або тотальна безграмотність. До речі, можливо вдале поєднання в однієї людини двох якостей одночасно. Якщо хочеться президенту Франції провести історичні паралелі, то краще тоді нехай порівняє Гітлера з Наполеоном. З матчастиною допоможемо", – уїдливо висловилася Захарова.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...