Саакашвілі попросив свою дружину стати його публічним представником, - адвокат

Дружина лідера "Руху нових сил" громадянка Нідерландів і Грузії Сандра Рулофс анонсувала свою участь в акції протесту "За імпічмент!", яка відбудеться 10 грудня в Києві.

Сандра Рулофс. Фото:kavkazplus.com

Лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі попросив свою дружину Сандру Рулофс стати його публічним представником. Про це 9 грудня повідомив його адвокат Руслан Чорнолуцький. Виступ захисника перед активістами біля ізолятора, де тримають політика, транслював телеканал NewsOne, інформують Патріоти України.

"Він просить свою дружину стати його головним спікером, публічним представником, щоб захищати його права і свободи. І я думаю, що ми зараз дуже серйозно з його дружиною налагодимо роботу, а також забезпечимо її присутність у слідчому ізоляторі", – розповів Чорнолуцький.

До цього дружина екс-президента Грузії у Facebook анонсувала свою участь в акції протесту "За імпічмент!", яка відбудеться 10 грудня в Києві.

48-річна Рулофс має два громадянства – Грузії і Нідерландів, де народилася. Познайомилася із Саакашвілі у Страсбурзі 1993 року. Є президентом грузинського благодійного фонду SOCO.

Як відомо, Саакашвілі затримали в Києві ввечері 8 грудня. Його відправили у Головне управління Служби безпеки України у Києві та Київській області. Потім, за даними генпрокурора Юрія Луценка, політика помістили в ізолятор тимчасового утримання.

Прокуратура планує вимагати для Саакашвілі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета.

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мара)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...