Саакашвілі прокоментував повідомлення про те, що його відправляють у відставку (відео)

Перетворення, які голова Одеської області зі своєю командою здійснює на місці, він вважає доцільним запровадити по всій Україні.

Міхеїл Саакашвілі не збирається йти у відставку. Ілюстрація:www.segodnya.ua

Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі спростував інформацію про свій можливий відхід у відставку найближчим часом. Про своє небажання йти із займаної посади Саакашвілі заявив в ефірі телеканалу 112, зазначають Патріоти України.

"Я перший раз від вас це чую. Є два напрямки, одні кажуть, щоб я повернувся на свою батьківщину, до Грузії, а інші кажуть, що нехай він залишається в Одесі", - розповідає Саакашвілі.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...