Саакашвілі розповів про нову атаку олігархів на нього

Телевізійні канали, що належать олігархам готують нові інформаційні атаки напередодні всеукраїнського Антикорупційного форуму, який має відбутися в Києві 23 грудня.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:dt.ua

За словами голови Одеської області, олігархічні канали готують нові інформаційні атаки на нього. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Основні українські олігархи дали завдання контрольованим ними телеведучим і журналістам максимально підтримувати Прем'єра і його міністрів в атаках на мене та інших, хто посмів вголос говорити про відродження корупційного неофеодалізму", - написав Саакашвілі.

"Як мені розповіли вчора кілька моїх знайомих, їх спочатку запросили на ток-шоу на каналі Коломойського, а в останній момент передзвонили і сказали, що вирішили надати весь час тільки Авакову.

Природно, олігархічні канали готують нові інформаційні атаки напередодні всеукраїнського Антикорупційного форуму, який ми очікуємо в Києві 23 грудня", - заявив він.

За словами голови ОДА, цей форум всього лише початок масового пробудження нашого суспільства.

"Великі олігархи забули, що у нас є секретна зброя - фейсбук. Мене взагалі заборонено запрошувати на 1 + 1 і вони зобов'язані щоденно мене очорняти, але подивіться яка активність на моїй фб сторінці, так що олігархи навряд чи зможуть мене зупинити методами старої епохи", - резюмував він.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...