Саакашвілі розробив для українців власний "пакет реформ"

"Одеський пакет реформ" Міхеїла Саакашвілі вже кілька місяців не може зрушити з місця у Кабміні.

Фото: newsradio.com.ua

Саакашвілі не задоволений тим, що в Кабміні не розглядають його пропозиції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

На своїй сторінці в соціальній мережі він прокоментував пост екс-помічника першого заступника міністра інфраструктури України Олександра Захарова, який написав про реформи в Україні.

"Чому я люблю Грузію!? Тому що побачив там те, що не бачив всі 25 років, які був у бізнесі в Україні. Простий (середній, звичайний, молодий і літній) громадянин Грузії приходить в митницю, сервіс-центр юстиції, поліцію і отримує за лічені хвилини відповіді на всі питання або папірці по будь-яких потреб. А найчастіше навіть не папірці, а достатні для всіх учасників позначки державного органу, який щось контролює або за чимось наглядає. Номер на машину - 10-15 хвилин, закордонний. паспорт - 10-15 хвилин, податковий номер для нерезидента - прямо на кордоні за 15 хвилин, митне оформлення 15-20 хвилин ... Закордонний паспорт з-за кордону оформляється за півгодини (а раптом втратили ...) і вишлють кур'єром ... ", - написав Захаров.

Він зазначив, що грузини випередили Україну на ціле десятиліття, своєчасно провівши реформи.

Михайло Саакашвілі зауважив, що всі ці зміни можливі і в Україні за умови прийняття "Одеського пакету реформ".

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...