Саакашвілі заявив, що планує повернення в Грузію

Окрім того Саакашвілі зазначив, що на посаді голови МВС Грузії бачить нинішню главу Нацполіції України Хатію Деканоїдзе.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: соцмережі.

Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі підтвердив, що має намір повернутися у Грузію. Про це, як пише Думская. net з посиланням на телекомпанію "Руставі-2", він заявив у Нью-Йорку під час зустрічі з прихильниками своєї партії "Єдиний національний рух". Новину передають Патріоти України.

"Я дійсно збираюся повернутися у Грузію і захистити інтереси результатів виборів", - зазначив Саакашвілі. Окрім того Саакашвілі зазначив, що на посаді голови МВС Грузії бачить нинішню главу Нацполіції України Хатію Деканоїдзе.

"Це питання не вирішене з членами партії, оскільки партія у кінцевому підсумку сама має усе вирішити, але я, наприклад, привіз би Хатію Деканоїдзе у Грузію і призначив би міністром внутрішніх справ ", - зазначив він.

Як відомо, раніше дружина Саакашвілі - Сандра Руловс, яка балотується у мажоритарні депутати - заявила, що вона "представляє свого чоловіка, який обов'язково у найближчі дні повернеться до Грузії". Парламентські вибори в Грузії відбудуться 8 жовтня.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...