Непогана ідея: Садовий пропонує обміняти Медведчука на українських моряків (відео)

Лідер "Самопомочі" Андрій Садовий пропонує обміняти кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука на українських політв’язнів. Про це він сказав у своєму відеоблозі, розміщеному на Youтube 4 грудня, повідомляють Патріоти України.

"Серед великої кількості російської агентури, яка достатньо вільно почувається нині в Україні, "зіркою" є Віктор Медведчук, кум Путіна. Пропоную затримати його за державну зраду та обміняти його на українських моряків або й на всіх політичних ув’язнених", – заявив Садовий.

За його словами, воєнний стан у країні дає можливість навести порядок і укріпити оборону нашої держави. "Якщо Медведчук і російська агентура будуть далі себе вільно почувати в Україні, якщо проросійські медіа далі паплюжитимуть все українське, якщо Україна і далі не матиме впливу на об’єкти критичної інфраструктури, а корупція буде як шоу, тобто якщо ми не побачимо реальних змін і воєнний стан буде використаний як димова завіса для того, щоб впливати на наступні президентські вибори – це дуже недобре", – сказав Садовий. "Я би нікому не радив дурити громадян власної країни", – резюмував політик.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...