Сам Бог дозволив: У Гундяєва заявили, що у масових вбивствах немає нічого поганого

Мовляв, вбивати ворогів не тільки можна, але й треба.

Протоієрей Чаплін. Фото: ЖЖПредставник Російської православної церкви протоієрей Чаплін не вбачає у вбивстві людей нічого гріховного та запевняє, що масові вбивства сам бог санкціонував. Про це він заявив в ефірі радіо "Ехо Москви", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, Чаплін вважає, що у "вбивстві ворогів" немає нічого поганого. "А що поганого у знищенні певної частини внутрішніх ворогів? Деяких убивати можна і треба", - сказав представник РПЦ, захищаючи репресивну політику радянського диктатора Йосипа Сталіна.

Він також не вважає правильним рішенням скасування смертної кари на Росії. "Не факт, що це було правильним рішенням. Навіть бог, якщо почитати Старий Завіт, прямо санкціонував і санкціонує у майбутньому знищення великої кількості людей. Для повчання решти. Не для покарання, а для повчання. Для повчання суспільства іноді необхідно вбити деяку кількість тих, хто достойний знищення", - сказав Чаплін.

Читайте також: Depo.ua писатиме "на Росії" замість "в Росії". Виключно з поваги до сусідів. Безстроково

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...