Сам рвався на передову: У Сирії загадково зник офіцер ЗС РФ (фото)

В Міністерстві оборони Росії про зникнення військовослужбовця офіційно не повідомляли, але батькам Сухроба Карімова запропонували поспілкуватися із психологом.

У Сирії пропав безвісти майор Сухроб Карімов, який служив в 38-й гвардійській мотострілецькій бригаді в Амурській області. Він разом з двома полковниками потрапили в засідку терористів 23 лютого в провінції Дейр-ез-Зор, повідомляють Патріоти України.

Батьків Карімова, що живуть в Москві, запрошували до військового госпіталю Бурденка здати аналізи для впізнання останків по ДНК. Незабаром їм передзвонили і сказали, що аналізи не співпали і їх син, як і раніше вважається зниклим без вісті. До них приходив психолог від Міноборони, але батько Карімова його прогнав.

Для 35-річного Карімова це було друге відрядження до Сирії. Він туди поїхав влітку 2018 року і сам "вічно рвався на передову". До цього він провів там "чи то вісім, чи то дев'ять місяців", розповів один з його родичів. Його послали туди, так як він добре знав арабську мову. При цьому в Міністерстві оборони Росії про зникнення групи військовослужбовців не повідомляли.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...