Саміт G20: В Білому домі розповіли, про що говоритимуть Путін і Трамп (відео)

Лідери РФ і США в кулуарах саміту потисли один одному руку.

Тепер Путін півроку руку не буде мити. Фото: Кореспондент.Сьогодні, 7 липня, на полях саміту Великої двадцятки в Гамбурзі пройдуть переговори президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна відповідно. Лідери країни вже побачилися на вітальній церемонії і потиснули один одному руки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ліга.нет.

Згідно з даними робочого графіка президента США, на переговори з президентом країни-окупанта виділено 35 хвилин. Початок переговорів - приблизно о 16:45 за київським часом.

За словами радника президента США з нацбезпеки Герберта Макмастера, "немає якоїсь специфічної поведінки" під цією зустріччю держав-лідерів: темою розмови буде "те, про що президент захоче поговорити".

У Державному департаменті США заявили, що на майбутній зустрічі з Путіним Трамп не укладатиме будь-яких двосторонніх угод, в яких виступає Україна.

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...