Санкції в дії: Путін поскаржився, що не може побачитись з Трампом

Російський лідер у четвер, 15 листопада, перебуває на саміті в Сінгапурі, повідомляють Патріоти України.

"Будь-які недружні кроки, так чи інакше, відбиваються на графіку роботи, на графіку наших зустрічей", - сказав Путін, відповідаючи на питання, чи можуть санкції США позначитися на підготовці зустрічі лідерів в Аргентині і на можливих взаємних візитах.

За словами Путіна, він і президент США Дональд Трамп готові були зустрітися в Парижі, але "не хотіли заважати такому великому заходу, який організовували уряд і президент Франції".

Президент РФ заявив, що готовий до зустрічі з Трампом на саміті "двадцятки" в Аргентині. "Домовилися зустрітися в Буенос-Айресі, якщо вийде - ми зі свого боку готові, зараз віце-президент (США Майк Пенс - ред.) говорив, що американська сторона теж готується до цієї зустрічі. Ну, подивимося, що вийде. Нам дійсно є про що поговорити", - сказав Путін.

Зазначається, що за кілька хвилин до прес-конференції Путін поспілкувався з віце-президентом США Майком Пенсом.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...