Агент "Надія"? Савченко не пройшла перевірку на поліграфі: Названо причину

Планувалося, що допит у будівлі СІЗО СБУ триватиме до шести годин.

Фото: ЗМІ

Перевірка на поліграфі арештованого нардепа без мандата Надії Савченко була перервана через стан здоров'я політика. Зокрема, у Савченко спостерігається тахікардія і висока температура. Про це розповіла сестра нардепа Віра Савченко, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, 13 квітня Надія Савченко проходить перевірку на поліграфі. "Зараз вусі взяли паузу, поліграфологи виконали свою роботу. Всі питання –а це таємниця слідства. Ми не знаємо, які питання (ставилися під час перевірки)", – зазначила Віра Савченко.

Вона наголосила, подальша перевірка нардепа на поліграфі стала неможливою через нестабільну роботу її організму. "Висновок такий, що в такому стані допитувати людину на поліграфі – неможливо, це без сенсу", – сказала Віра Савченко.

"Фахівці в такій галузі ніколи не стикалися саме з людиною при голодуванні. Вони не можуть працювати, як з'ясувалося. Процедура не завершена, вона не може бути завершена, тому що людина у стані голоду",
– пояснила прес-секретар нардепа Тетяна Проторченко.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...