Савік Шустер був правий: Адміністрація Президента заборонила давати слово Саакашвілі (відео)

Телеканалам заборонено запрошувати на ефіри екс-президента Грузії і колишнього губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі.

Міхеїл Саакашвілі. Скріншот.

Савік Шустер мав рацію: на всі телеканали надійшло розпорядження ні в якому разі не брати в ефір Міхеїла Саакашвілі. Але поки в Україні існує перший і єдиний неолігархічний 3s.tv, для Міхеїла і таких же незгодних як він, знайдеться і час, і місце. Ми запропонували колегам свою допомогу, - повідомляє офіційна сторінка Шустер LIVE у Facebook, передають Патріоти України.

«Я даю слово Саакашвили, и хочу чтобы он высказал то, что высказывает. Увидите, не будет места для него, его никто не будет брать. Я вас уверяю, его не будет нигде. Поэтому пока мы есть, мы дадим слово тем, кто не согласен» - сказав Савік 2 тижні тому.

Дану інформацію підтвердила Press Attache Mikheil Saakashvili Дарина Чиж в Facebook.

"Після заяви Саакашвілі про проведення відкритої Ради 27 листопада в прес-службі адміністрації президента додалося роботи. Центральним каналам дана чітка вказівка - повністю блокувати появу Саакашвілі в ефірах до неділі. І напевно це збіг, з понеділка я чую від всіх редакторів, що ведучі масово почали хворіти, змінювати/втрачати телефони, "дуже щільно спланований ефір на цей тиждень", дехто каже чесно: на цьому тижні - немає", - пише Дарина.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...