СБУ затримала високопоставленого зрадника, котрий обіймав провідні командні пости у "армії ЛНР"

Опинившись у «застінках хунти» негідник дає цінні свідчення про окупантів.

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією журналіста Юрія Бутусова, котрим головний редактор Цензор.Нет поділився у соціальній мережі.

28 червня 2017 року контррозвідка СБУ і управління СБУ у Львівській області під час спільної операції затримали одного з високопоставлених найманців - начальника служби ракетно-артилерійського озброєння 2-ї мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ на Донбасі Сергія Миколайовича Семенченка, 3.10.1971 року народження.

Семенченко - громадянин України, який став зрадником на початку російської агресії, малодушно сподівався зробити кар'єру в рядах російських найманців, дослужився до штабних посад.

У Семенченко вилучені документи про озброєння бригади, списки особового складу, докази отримання зброї на російських складах. Він дає цінні свідчення про участь російської армії у війні на Донбасі, які, безумовно, становлять інтерес для міжнародних організацій як доказ прямої участі РФ у військовій агресії проти України.

Важливо, що Семенченко більше двох років знаходився в керівному складі загону найманців, і дає детальні описи командного складу найманців і російських офіцерів у складі 2-го армійського корпусу.

Організація, структура, місця базування техніки, місця проживання командного складу 2-го армійського корпусу, адреси та будинки - тепер наші спецслужби володіють більш структурованою і точною інформацією про дії противника.

Затримання Семенченко дозволить з більш високою ефективністю проводити антитерористичні операції на тимчасово окупованих територіях в Луганську.

Оскільки Семенченко налаштований на співпрацю, скаржитися на свій стан йому не доводиться. Важливий свідок для прийдешніх судових розглядів в Європейському суді з прав людини.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...