"Сегодня - большой день в Раде, голосование "хорватского" законопроекта", - Олег Пономар

Прийняття закону про деокупацію Донбасу може стати історичним для всієї України.

Ілюстрація: autocentre.ua

"Четверг. Что важного? Сегодня - большой день в Раде, голосование "хорватского" законопроекта", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"- Вы всё врёте: Россия оказывает содействие КНДР в уклонении от санкций ООН - Трамп.

- Не зря я пишу о Хорватии с 2015 года: Хорватия готова помочь с реформированием Вооруженных сил Украины, с поставками оружия Украине и поддерживает интеграцию Киева в НАТО. Также Украина будет учитывать, изучать и использовать опыт Хорватии в деоккупации своих земель - Полторак.

- В Украине создадут Морскую администрацию. Новый орган будет координировать работу 13 морских портов, отвечать за безопасность судоходства и будет представлять Украину на международном уровне.

- На украинский рынок заходит лидер британского зернового рынка и агроуслуг Frontier Agriculture Limited".

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"