"Сейчас он дурачится. Хочет, чтобы президент почувствовал, каково это – быть в его шкуре", - довірена особа Яценюка про помсту "камікадзе"

Арсеній Яценюк затаїв образу на Порошенка після 16 лютого - в день, коли відбулося невдале голосування за відставку прем'єра, і президент випустив заяву з пропозицією добровільно піти голові Кабміну у відставку.

Арсеній Яценюк. Фото: РБК.Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк нібито поставив собі за мету затриматися на своїй посаді як можна довше, принизивши при цьому президента України Петра Порошенка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За словами близького до прем'єра нардепа від фракції "Народний фронт" (НФ), Яценюк затаїв образу на Порошенка після 16 лютого - в день, коли відбулося невдале голосування за відставку прем'єра і президент випустив заяву з пропозицією добровільно піти голові Кабміну у відставку. За словами джерела, Яценюк вважає, що всю каденцію поводився порядно по відношенню до Порошенка, хоча останній нібито відчайдушно намагався його витіснити.

Наприклад, створюючи міністерство інформполітики на чолі зі своїм соратником Юрієм Стецем, в тому числі для зміцнення власного контрольного пакета в уряді. Такий же пакет у Порошенка і в "стратегічній сімці", в яку входять чотири члени президентської команди проти трьох у Яценюка. "Арсений все это терпел. Но сейчас он дурачится. Он хочет, чтобы создалась коалиция и полностью предложила Кабмин. Он хочет, чтобы президент почувствовал на себе, каково это – быть в его шкуре. Чтобы полетел в США, и ему там чуть-чуть "дали по голове". Все равно все это со временем закончится и премьером будет Гройсман", - розповів журналістам депутат від НФ.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...