"Сеня, беги": У Яценюка пояснили, чому він не подав декларацію

Нагадали про його звільнення і послалися на закон.

Арсеній Яценюк. Фото: ЖЖКолишній прем’єр-міністр України Арсен Яценюк заповнить електронну декларацію до 1 квітня 2017 року. Про це повідомили у прес-службі "Народного фронту", передають Патріоти України.

"Лідер "Народного фронту", Прем'єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк, а також міністри Уряду Арсенія Яценюка та їхні заступники, звільнені до 1 вересня 2016 року, мають подати електронні декларації до 1 квітня 2017 року. Це відповідає рішенню Національного агентства з питань запобігання корупції "Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування" від 10 червня 2016 року", - зазначили у НФ.

У партії наголосили, що згідно з документом, посадовці, які припинили обіймати посади до 1 вересня 2016 року, мають подати декларації відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" протягом 60 днів із початку другого етапу подання е-декларацій - тобто до 1 квітня 2017 року. Як відомо, у своїй паперовій декларації за 2015 рік Яценюк задекларував майже 2 мільйони гривень власного доходу.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...