"Сепаратисти - українці ж": Нардеп Артеменко зробив ще одну неоднозначну заяву

За його словами, головні переговори повинні відбутися між Росією і Україною, але також до них повинні бути допущені представники "ДНР" та "ЛНР".

Нардеп Артеменко. Фото: strana.ua

Якщо Україна, Росія і США як посередник до кінця року узгодять у парламентах всі пункти так званого "плану Артеменка", то в 2018 році можна буде ставити крапку у війні, розв'язаній Кремлем. Про це в інтерв'ю виданню "Апостроф" заявив нардеп Андрій Артеменко, коментуючи свою скандальну ініціативу щодо врегулювання ситуації в Україні, повідомляють Патріоти України.

"Якщо до кінця 2017 року ми озвучимо, підпишемо, узаконимо ці угоди в парламентах наших країн, то я думаю, що на цьому в 2018 році можна буде поставити крапку. Можна скільки завгодно кричати: "зрада" і "ганьба", можна перейменовувати пам'ятники і вулиці, але економіці від цього краще не стає",– вважає нардеп.

За його словами, головні переговори повинні відбутися між Росією і Україною, але також до них повинні бути допущені представники "ДНР" та "ЛНР".

"Я не уявляю, як їх (представників псевдореспублік) сьогодні відірвати від історії. Це громадяни України, які мають українські паспорти. Це громадяни, які з тих чи інших обставин поза правовим полем. І наші дії (блокада, будівництво парканів), і бездіяльності, які сьогодні відбуваються, не підштовхнуть їх до того, щоб проголосувати за повернення в Україну. Ця робота вимагає зусиль і доброї волі", – заявив Артеменко.

Нагадаємо, скандал навколо народного депутата Андрія Артеменка розгорівся, коли стало відомо, що він нібито пропонував здати в "оренду" Крим на 50 чи 100 років в обмін на мир між Україною та Росією. У зв’язку з цим фракція Радикальної партії Олега Ляшка прийняла рішення про виключення зі свого складу Андрія Артеменка.

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...