Шафа з нафталіном: Саакашвілі необережно висловився про Бальцеровича (відео)

Губернатор Одещини підкреслив, що років за десять також стане неактуальною персоною.

Михайло Саакашвілі. Фото: 112.ua.

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі виступає категорично проти призначення колишніх європейських міністрів на пост прем'єра України. Про це він сказав в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

Зокрема, він назвав три можливі варіанти формування уряду в Україні. "Є три варіанти – зібрати технократичний уряд, який ні перед ким не відповідає, політичний - який відповідатиме перед певною групою людей, які давно втратили авторитет. В цих двох випадках народ не матиме влади над цим урядом. І третій варіант – коли нам пропонують привезти якихось іноземних реформаторів – дістанемо із нафталіну якогось колишнього східноєвропейського прем'єр-міністра, він може бути хорошою людиною, але яке відношення він має до України. Коли ми говоримо, що хтось десь був прем'єр-міністром чи міністром 25 років тому – ми ж не маємо дістати його з нафталіну і посадити керувати Україною. Це сором", - наголосив Саакашвілі.

На зауваження ведучого, що у Саакашвілі теж є президентський досвід в іншій країні, одеський губернатор почав переконувати, що його ситуація кардинально інша. "Вибачте, я був учасником двох майданів, я був діючим політиком весь цей час, і я діючий політик в Україні – це різні речі. Років через 10 я теж буду нафталіновим", - сказав Саакашвілі.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...