Шалена перевага ворога: Матіос назвав співвідношення російських військ до сил АТО під Іловайськом

Оприлюднені данні ґрунтуються на документальному підтвердженні, в тому числі на вивченні державних документів з грифом "таємно"

Анатолій Матіос. Фото: ЖЖ

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляє про численну перевагу російських військ та військ бойовиків по відношенню до сил АТО під час виходу з Іловайська. Про це він розповів на брифінгу у п'ятницю, презентуючи результати експертизи щодо іловайської трагедії, повідомляють Патріоти України.

"Співвідношення сил АТО до загальної кількості незаконних збройних угрупувань та збройних сил Російської федерації під час виходу з оточення в районі міста Іловайськ складала: особовий склад – 1 українець проти 18 росіян і членів НЗФ, танки – 1 одиниця до 11, БТРи – 1 до 16 одиниць, артилерія – 1 до 15, міномети – 1 до 15", - сказав він. За словами Матіоса, оОО.

Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: