Шалений "успіх" однієї "многоходовочки": США вимагатиме у Кремля видати 13 високопоставлених росіян за втручання у президентські вибори

Серед «щасливців» і особистий повар Путіна, за сумісництвом куратор «фабрики тролів» та ПВК «Вагнер» Євген Пригожин. Видати його живцем – підписати вирок самому Путіну.

 Род Розенстайн заявив, що з Росією поки немає комунікацій з питання звинувачень

США хочуть домогтися екстрадиції росіян, які звинувачуються у втручанні в американські вибори в 2016 році. Таку заяву зробив заступник американського генпрокурора Род Розенстайн, зазначають Патріоти України.

"Ми будемо слідувати звичайним процедурам, домагаючись співробітництва та екстрадиції", - заявив американський високопосадовець, відповідаючи на відповідне запитання журналістів під час брифінгу.

Розенстайн підкреслив, що з російською стороною поки немає ніяких комунікацій з цього приводу.

Нагадаємо, що США пред'явили офіційні звинувачення 13 громадянам і трьом організаціям в Росії за втручання в президентські вибори в США в 2016 році.

У список обвинувачених потрапили Євген Пригожин, Михайло Бистров, Михайло Бурчик, також відомий як Михайло Абрамов, Олександра Крилова, Анна Богачева, Сергій Полозов, Марія Бовда, відома також як Марія Бєляєва, Роберт Бовда, Вадим Подкопаєв, Гліб Васильченко, Ірина Каверзіна, Володимир Вєнков і Джейхун Асланов. А також організації - Агентство інтернет-досліджень (так звана "фабрика тролів"), Concord Management і Concord Catering (компанія Пригожина).

У Кремлі заявили, що поки не ознайомилися зі звинуваченнями.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...