"Шарахнуло сильно. И опять. И шлейф!": Донеччани повідомили про серйозний бій під містом та прильоти

Особливо неспокійна ситуація в Київському районі окупованого Донецька.

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

Сьогодні ввечері жителі окупованого Донецька в соціальних мережах повідомляють, що в місті чутно глухий гуркіт важкої зброї, передають Патріоти України.

Крім того, деякі користувачі зазначають, що особливо неспокійна ситуація в Київському районі міста, а також повідомляють про прильоти. Люди пишуть: «19.12 Донецк Политбойцов. Какие-то странные раскаты, глухие Полиграфическая тоже прослушала Северный/Застанционный. Шумит войной северо-западное направление. жд тоже слышит»

«Донецк 19:30 Октябрьский, слышны бахи. Сначала работала зенитка, теперь отдельные бахи непонятно что».

«20.09 Донецк Политбойцов. Шарахнуло сильно И опять. И ШЛЕЙФ!!!».

«Пошла ответка в район аэропорта/Вольво центра».

«по звуку: несколько плюсов в ДАП, вероятно район 9-этажек по Взлетной, т.к. за ними 2 столба дыма… а возможно дым по другой причине».

«Обстрел начался, тяжелые разрывы на СЗ».

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...