"Щас вср*тесь": Савченко заявила, що не віддасть зірку Героя України

Вона показала зірку Героя України, яку їй особисто вручав президент Петро Порошенко після звільнення з російського полону. У бік нардепа колеги почали вигукувати "Ганьба!"

Фото: ЗМІ

Нардеп Надія Савченко емоційно виступила у парламенті після демонстрації ГПУ викривального відео щодо підготовки нею терактів у центрі Києва, повідомляють Патріоти України.

"Щас вср*тесь", – так почала свій виступ з парламентської трибуни нардеп після того, як у генпрокурор Юрій Луценко продемонстрував у Раді відео, яке є доказом у справі щодо ймовірної підготовки нардепом терактів у центрі Києва та Верховній Раді зокрема.

"Ви зараз кричите "Ганьба!" Зірці Героя України", – відповіла Савченко, після цього показавши своє депутатське посвідчення і риторично запитала, що є дорожчим і що варто зрадити першим.

"Покласти вам мандат і піти з політики, щоб ви були щасливі чи відмовитися від Зірки Героя, як багато хто хоче? Люди, які мене підтримують, кажуть: "Не віддавай Зірку!" Але вони зрозуміють, якщо я віддам на поталу тим, хто буде потім порохоботить. А якщо я віддам, ті, хто порохоботять, все одно будуть лити лайно. То питання: Чи варто мені зраджувати народ України, віддаючи Зірку Героя України? Ні, не зраджу. Це звання дається нелегко. Це звання дається кров'ю. Я доводила, що є Героєм України у московських в'язницях проти ворога зовнішнього, доведу і вам, внутрішнім ворогам України, що таке Герой України".– емоційно заявила Савченко.


"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...