Ще й компенсацію попросить? Насіров забажав повернутись на посаду очільника ДФС

Чиновник запевнив, що більше нічого не боїться.

Роман Насіров. Фото: УНН

Тимчасово відсторонений з посади голови ДФС Роман Насіров заявив, що хоче працювати у ДФС. Про це він заявив журналістам після допиту, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"Відверто вам скажу, після останніх подій я вже мало чого боюсь", - сказав Насіров відповідаючи на запитання чи не боїться відкриття нових кримінальних проваджень проти нього.

Разом з тим він зазначив, що "почув подяку" за допомогу державі. "Зараз залишається для мене важливим піти і закінчити ті речі які ми почали (у ДФС - ред.)", - сказав Насіров відповідаючи чи хоче повернутися на посаду.

За його словами мова йде про детінізацію економіки. Насіров також підкреслив, що всі паспорти в нього були вилучені під час обшуку. Фото оприлюднене з його камери у соцмережах він назвав "фотожабою".

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...