​Ще є час: Республіканці почали шукати заміну Трампу – ЗМІ США

Скандальні заяви кандидата у президенти США Дональда Трампа змушують його однопартійців приймати швидкі рішення, щоб врятувати авторитет своєї політичної сили.

Непередбачуваність Трампа «дратує і приголомшує» функціонерів республіканців настільки, що вони почали розглядати можливість виведення його з президентської гонки, йдеться в повідомленні телеканалу ABC, зазначаюь Патріоти України.

У партії обговорюють, як замінити мільярдера іншим кандидатом після підведення підсумків праймеріз, оскільки подібного механізму не передбачено законодавством США.

Єдиним варіантом, при якому Трамп буде замінений на іншого кандидата, є відмова самого мільярдера від участі у виборах. Після цього новому кандидату потрібно отримати не менше 168 голосів комітету партії, що також представляється складним завданням.

Республіканська партія може змінити кандидата, якщо встигне «прибрати» Трампа до кінця серпня, відзначають журналісти.

Стосується Європи: Трамп назвав умову, за якої продовжить виділяти гроші на підтримку України

вівторок, 30 квітень 2024, 18:30

Ексочільник Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що очікує від Європи збільшення розміру військової допомоги для України. Вона має відповідати сумам, які надає Америка, в іншому разі він також відмовиться від підтримки, передаю...

Кошмарити Білгород, чи Курськ тепер не завадять: Бійці ССО уразили два вопожі ЗРК "Бук" на Сумському напрямку (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:17

Українські військові уразили два російські зенітно-ракетні комплекси Бук росіян на Сумському напрямку. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ і оприлюднило відео з місця подій . Оператори одного з підрозділ...