Ще, може, Путіна до Мавзолею не встигнуть донести: У Порошенка спрогнозували термін вступу України до НАТО

Треба розуміти, що балакучі нардепи мають доступ до закритої для загалу інформації - висновки західних політиків, експертів, "кухні" Банкової.

Ілюстрація: Цензор.НЕТ Україна може стати членом Північноатлантичного альянсу за 5-7 років. Про це у Facebook заявив нардеп з "Блоку Петра Порошенка" Іван Вінник, передають Патріоти України.

Пройшло 20 років після підписання меморандуму з НАТО, нагадав нардеп. "Але ми не можемо у цьому звинувачувати НАТО, адже ми провалили Бухарестський саміт 2008 року через зміну внутрішньополітичного поля, на який безпосередньо впливала РФ, ставлячи на меті зірвати будь-яке просування блоку на схід, на кордон між Україною і РФ.

Тільки цього року, прийнявши закон про національну безпеку і перезавантаживши своє ставлення до інтеграції в НАТО, ми повернулись у стан 2006-2007 років і очікуємо в найближчий рік-два отримання плану дій по входженню України у НАТО. По отриманні цього плану, нам потрібно буде 3-4 роки часу на його імплементацію. Тобто, в сукупності, 5-7 років – це строкова перспектива для набуття Україною членства в НАТО", - заявив представник БПП.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...