Ще одна країна оголосила дипломатичний бойкот ЧС-2018 у Росії

Раніше таке рішення прийняли Велика Британія та Ісландія.

Ілюстрація: qha.com.ua

На Чемпіонат світу з футболу, який пройде в Росії, офіційна делегація від Австралії не приїде. Підтримувати гравців від імені держави буде лише посол. Про це заявила голова МЗС Австралії Джулі Бішоп, повідомляють Патріоти України.

Міністр зазначила, що дипломатичний бойкот не матиме жодного стосунку до спортсменів, а всі питання щодо виступу команди переадресувала місцевій федерації футболу.

У квітні 46 депутатів Європейського парламенту підписали лист із закликом до урядів країн Євросоюзу оголосити дипломатичний бойкот чемпіонату світу з футболу у Росії.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...