Що "забув" сказати минулі рази "легітимний": Янукович тягне за собою у могилу Льовочкіна та Фірташа

Відхрестившись від заяв Путіну з проханням ввести в Україну війська, тепер Янукович розповідає, що Майдан за його спиною могли спровокувати глава його адміністрації Сергій Льовочкін і оліграх Дмитро Фірташ.

В.Янукович. Фото: spiegel.de.

Екс-президент України Віктор Янукович заявив, що голова його адміністрації Сергій Льовочкін та олігарх Дмитро Фірташ могли стояти за протестами на Майдані у 2013-2014 роках. Про це він заявив в інтерв'ю Der Spiegel, передають Патріоти України.

Янукович переконує, що не давав наказів розігнати Євромайдан в ніч на 30 листопада 2013 року, коли правоохоронці побили студентів.

Спочатку екс-президент звинуватив "радикалів", які провокували поліцію. Потім він припустив, що Льовочкін і Фірташ могли за його спиною стати режисерами Майдану.

Сам він, стверджує Янукович, дізнався про криваві зіткнення лише наступного ранку під час гри в теніс, тоді як Льовочкін не відповідав на дзвінки.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...