Що змушує хвилюватися Путіна: Фізіогноміст розкрила цікаві подробиці

Це людина, яка якщо вирішує і визначає щось для себе, то на цьому і зупиняється, переконана експерт.

Фото: ЗМІ

Глава Росії Володимир Путін дуже невпевнено себе почуває під час різних непередбачених ситуацій, що не були завчасно ним прораховані. Про це в ефірі ObozTV розповіла фізіогноміст, практикуючий психолог Світлана Арефнія, повідомляють Патріоти України.

"Будь-яка спонтанна дія, а інтерв'ю - це спонтанна дія, може викликати у нього хвилювання. Саме тому ми дуже часто можемо спостерігати, що коли йому задають якісь питання, то він злегка хвилюється, він прикушує губу, дивиться в різні боки, бігають очі. І неважливо навіть які запитання ставлять", - підкреслила психолог.

За її словами, деякі особливості його зовнішності говорять про те, що для нього не має значення зворотний зв'язок.

"Його фізіогномічні дані, я спираюся тільки на них, говорять про те, що це людина системна, яка любить планування і дотримання плану. Це людина, яка якщо вирішує і визначає щось для себе, то на цьому і зупиняється. З урахуванням того, що у нього ще й тонкі губи, зворотний зв'язок для нього практично недоступний. Тобто, він на нього не звертає уваги", - зазначила вона.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...