Що значить переляк: Окупанти "ЛДНР" почали перевіряти телефони та гаджети населення в пошуках повідомлень патріотичного характеру

На кожному апараті ретельно перевіряється СМС-листування і особиста пошта.

Ілюстрація: ЖЖ

Бойовики на блокпостах при в'їзді до так званої "ДНР" перевіряють телефони та електрону пошту. Перевірка одного пасажира займає не менше 40 хвилин. У пасажирів вилучають не лише паспорта, але і мобільні телефони, компютери, ноутбуки і планшети, повідомляють Патріоти України.

На кожному апараті ретельно перевіряється СМС-листування і особиста пошта. Не залишилися без уваги навіть святкові смс-ки, які надіслали своїм клієнтам мобільні оператори з нагоди "Дня Незалежності України". Пасажири, які вчасно не видалили ці вітання, мали неприємну розмову з представниками силових структур "ДНР".

Як і раніше, під особливу увагу потрапляють пасажири-чоловіки призовного віку". Молодим людям безцеремонно пропонують з речами і документами вийти з автобуса і пройти в вагон-побутівка для більш детальної перевірки. Найчастіше водії автобусів, при затягуванні перевірки, не чекають висаджених пасажирів.

Чоловіків старшого віку також ретельно перевіряють. Наприклад, тиждень тому на КПП "Оленівка" при в'їзді з території України на блокпосту "ДНР" був затриманий чоловік років 55-60. Його висадили з автобуса, а після огляду документів і речей, наділи наручники.

"Хвилин 20 водили бідолаху від вагончика до вагончика, де розміщувалися різні "служби ДНР". Після з'ясування всіх обставин арештованого чоловіка вирішили все-таки звільнити. Коли почали знімати наручники, ключ як на зло "заїв", і "браслет" був знятий тільки з однієї руки. Вояки по черзі підходили, намагалися відкрити наручник, але їм це не вдалося. Автобус із пасажирами поїхав далі", - розповіли очевидці.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...