Щоб НАТО не "вкрало"? У Криму переховали захоплені українські кораблі (фото)

Катери перемістили ближче до берега та прикрили маскувальною сіткою.

Росіяни заховали захоплені кораблі. Фото: Крим. Реалії.

Малі броньовані артилерійські катери ВМС України "Нікополь" (P176) і "Бердянськ" (U175), захоплені Росією в Чорному морі, перемістили і замаскували. Підтверджуючі знімки опублікували "Крим.Реалії", передають Патріоти України.
Зазначається, що раніше кораблі перебували в кінці причальної стінки в акваторії Керчі на території, підконтрольній ФСБ РФ. Станом на 11 лютого, дислокація захоплених суден була змінена.

Так, катери виявили ближче до берега, де їх закрили з боку моря російськими військовими кораблями. На знімках також видно, що окупанти спробували заховати судна маскувальною сіткою. Повідомляється, що там же знаходиться й український буксир "Яни Капу" (А947), номери якого вдалося побачити за російськими суднами.


Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...