Щоб не "наривались": Американська спецслужба пригрозила російським хакерам

Хоча організація відповідних атак – складний процес, але американське агентство має і підстави, і бажання зробити "зворотне дійство".

Хакерське угруповання Fancy Bear причетне до ГРУ Генштабу збройних сил Росії. Фото: segodnya.uaСпівробітники АНБ США спробують зламати мережі пов'язаних з російською владою хакерських угруповань, щоб виявити причетних до атак на Демпартію, інформують Патріоти України про повідомлення американських інтернет-видань.

Глава управління операціями по законному доступу АНБ Роберт Джойс відмовився коментувати питання, пов'язані з атаками на Демпартію. У той же час він зазначив, що агентство має технічні можливості та законні підстави для організації "зворотньої атаки" ("hack back") у відношенні підозрюваних груп.

"За умови, що діяла іноземна місія, одна з речей, яку ми можемо зробити, це спробувати зрозуміти, хто здійснював злом, хто відповідальний за злом", - процитував телеканал Джойса. Він також зазначив, що організація відповідних атак – складний процес.

Нагадаємо, до атаки на комп'ютерні системи комітету Демократичної партії США з виборів до Конгресу, ймовірно, причетне хакерське угруповання Fancy Bear, яка працює на Головне розвідувальне управління Генштабу збройних сил Росії.

Потік 500-х окупантів посилюється: У ГУР назвали кількість дезертирів з армії Росії та звідки тікають найчастіше

понеділок, 29 квітень 2024, 17:30

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з Південного військового округу окупаційної армії РФ досягла 18 тисяч осіб. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в понеділок, 29 квітня. . За даними розвідки, лев...

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....