Щоб не посадили: Депутат Заманський, який знущався над пенсіонеркою у Дніпрі, втік до Ізраїлю

Народному обранцю є що втрачати.

Скріншот

Депутата Олександра Заманського виключили з лав "Опозиційного блоку", від якого він був обраний до Соборної райради Дніпра. Сам фігурант скандалу зараз перебуває в Ізраїлі, а коментує події через соціальні мережі, йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

"Ті, хто обрізав відео, скинув останню частину в інтернет і хоче розвести мене на гроші – нехай знають, нічого у вас не вийде! Всім, хто вірить – спасибі! А хто не вірить – ну і не треба. Для себе я знаю, хто винен! І моя совість чиста!", - заявив депутат.

Із соцмереж видно, що чоловік тривалий час займається бізнесом, відпочиває в 5-зіркових готелях, катається на дорогих авто й іноді грає в пейнтбол разом з однопартійцями – колишніми регіоналами. Заманський демонструє специфічне почуття гумору: під час розстрілів на Майдані пропонував задешево розмістити там рекламу, а то і купити квартиру.

"Він приходив, але такого не було. Привіталися, посміхнулися – і пішов", - кажуть у Соборній райраді. Там про скандал за участю Заманського дізналися з інтернету. Запевняють, що від депутата такого не чекали – з колегами він завжди поводився коректно.

Його поведінку обіцяють винести на засідання комісії з депутатської етики. "Звичайно, несподіванка. Особливо у нас. У нас інтелігентний район, я сам депутат трьох скликань – такого у нас не було. І не хотілося б, щоб таке було в майбутньому. Будемо обговорювати, тому що це неправильно", - заявив голова Соборної райради Артем Тімарев.

Чи займе Заманський своє крісло знову на наступній сесії – поки невідомо. "Оппоблок" вже заявив про те, що виключає депутата з лав своєї партії. Поведінку скандаліста обговорили без нього. Бо, кажуть, депутат не виходить на зв'язок.

"Це хуліганський вчинок, тому ми виключили його з партії за неналежну поведінку", - розповіла голова Дніпровської міської організації "Опозиційного блоку" Людмила Селіванова. Незважаючи на позицію партійного керівництва, друзі та однодумці Заманського в соцмережах висловлюють йому підтримку і шкодують, що партія втрачає таких людей.

Рішення про продовження роботи Заманського в окрузі буде прийнято пізніше. Поки він буде виконувати свої обов'язки як безпартійний. Процедура відкликання мандата без особистої згоди депутата в законі чітко не виписана.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...