Щоб усвідомили рівень небезпеки: Сироїд пояснила, навіщо виступала в секті "Відродження"

Однак у мережі триває активне обговорення цієї теми.

Сироїд, Фото: ЖЖ

Віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд заявила, що виступала у скандальному релігійному центрі "Відродження", щоб розповісти про загрозу проведення виборів на окупованих територіях Донбасу, повідомляють Патріоти України.

"Щодо виступу в центрі "Відродження". Користуюся першою-ліпшою нагодою пояснювати про загрозу виборів на окупованих територіях. Для мене важливо, щоб люди почули й усвідомили рівень небезпеки", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо цього не робити, одного ранку ми прокинемося в країні, яка амністувала вбивць і легалізувала окупантів", - вважає Сироїд.

Головком Сирський привіз новини з фронту, - Зеленський

понеділок, 6 травень 2024, 21:54

Ввечері, 6 травня, президент Володимир Зеленський традиційно звернувся до українців і розповів про головні події доби, передають Патріоти України. Президент Зеленський провів засідання Ставки. Глава держави вислухав доповідь головкома Сирського, який б...

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...